Firex M -sähköräjäytysnalli markkinoille

Firex A korvautuu uudella Firex M –tuotteella, jonka valmistaa MAXAM. Vaihto tehdään saatavuus- ja laatusyistä johtuen.  Johdinpituudella 4m olevat nallit vaihtuvat ensimmäisinä tuoko-kesäkuun aikana. Johdinpituudet 6 m ja 10 m korvautuvat loppukesän aikana. Lisätietoa niiden saatavuudesta saa myynniltämme tai tilausnumerostamme.

Firex A:n myynti keskittyy jatkossa Tuusulan Orikorpeen, jossa saatavilla on myös Firex M:ää. Muilla paikkakunnilla ja kauppiailla Firex M on saatavilla kaikissa johdinpituuksissa jo kesän aikana. Muutoksen yhteydessä käytettävissä olevat numerot lisääntyvät 10 kappaleella. Saataville tulevat numerot 21-30, joissa hidastusaika on porrastettu 50 ms välein. Sähkönallin vastus pysyy samana kuin aiemmin, ollen 3,6 ohmia. Kytkinholkkeja on paranneltu ja ne ovat eri johdinpituuksissa eri värisiä.

Muistutus: Samassa virtapiirissä saa käyttää vain saman valmistajan valmistamia, samaan nalliryhmään kuuluvia sähkönalleja. Firex A:ta ja Firex M:ää ei saa käyttää samassa virtapiirissä.

Firex M:n käyttöturvallisuustiedote ja käyttöohje löytyvät omalta tuotesivulta.

Lisätiedot:

Lari Laine, lari.laine@forcit.fi, 040 869 0574

Janne Järvinen, janne.jarvinen@forcit.fi, 040 869 0554